Kategorier
Nyhedsbrev

Scanpan

Der er 17 varer.

Underkategorier

  • Scanpan Classic
    Classic er den originale, tidløse SCANPAN-serie. Udviklet til gas- og glaskeramiske komfurer og skabt til daglig brug år efter år. Det er din garanti for succes i køkkenet! Romantisk landkøkken eller minimalistisk højglans? Uanset din personlige køkkenstil er Classic det sikre valg - også når køkkenmoden skifter. Seriens specialdesignede bund sikrer jævn varmefordeling og giver gryder og pander gode koge- og stegeegenskaber. Samtidigt gør den unikke non-stick belægning både madlavningen og rengøring til en sand fornøjelse. Indeholder ikke PFOA.
  • Scanpan ProIQ
    Velegnet til alle komfurtyper - inklusiv induktion Ovnfast op til 260 grader. Tåler maskinopvask - men anbefales ikke. Scanpan ProIQ er en udstyr til køkkenet i allerhøjeste kvalitet. Alle gryder og pander er belagt keramisk titanium non-stick belægning. Det gør, at både gryder og pander tåler alle slags køkkenredskaber, inkl. metal. Scanpan ProIQ serien er lavet af hightech stål og rå aluminium.
  • Scanpan Impact
    På baggrund af mange års erfaring har designere i Danmark udviklet Impact-produktprogrammet med alle de karakteristika, du forventer af SCANPAN®. SCANPAN Impact er en tilpasset serie, der ikke slækker på SCANPANs kerneegenskaber: høj kvalitet, funktionelt design og høj ydelse. SCANPAN Impact kan genkendes på sin stilfulde to-tonede finish og det suveræne glaslåg. Navnet refererer til den pressestøbte (impact bonded) bund. Bundens stilfulde design er bevis på, at SCANPAN® fortsat flytter grænser for at sikre, at SCANPAN® kogegrej ser elegant ud og giver dig værdi for pengene. Velegnet ti induktion.